Жена, която се връщала от почивка в Ибиза, получила цял самолет

...
Жена, която се връщала от почивка в Ибиза, получила цял самолет
Коментари Харесай

Сама на борда: Как жена се оказа единствен пасажер в самолета

Жена, която се прибирала от отмора в Ибиза, получила цялостен аероплан за себе си като единствен пасажер. 38-годишната Хана Маден-Адамс била третирана като ВИП личност по време на полет за 188 паунда, откакто се появила сама.

Тя била в Ибиза, където чествала рождения си ден с другари, и очаквала да се качи на естествен полет за у дома, когато схванала, че самолетът ѝ от Ибиза до Джърси е изцяло празен - единствено тя и екипажа .

Хана, която е създател на информационна организация, резервирала комфортен полет от острова до Джърси в четвъртък, 6 юли. Но когато пристигнала на гишето за чекиране, чиновниците съобщили, че няма полети от Ибиза до Джърси, а някои от тях даже споделили, че в никакъв случай не са чували за това място.

В последна сметка тя съумяла да се чекира макар объркването, само че когато стигнала до изхода, почнала да се чуди къде са другите пасажери. Едва откакто вратата била отворена, един от чиновниците я уведомил, че ще бъде единственият човек на борда.

От летището споделили на Хана, че първият полет от Джърси до Ибиза е отпътувал сутринта и никой не очаквал някой да пътува следобяд.

" Персоналът и водачът споделиха, че в никакъв случай до момента не са превозвали единствено един пасажер на някой от своите самолети ", разкрива тя.

След това частен автомобил я взел от изхода и я откарал до самолета, където била посрещната от кабинния екипаж, който изглеждал също толкоз сюрпризиран, че тя ще бъде единственият пасажер на борда.

​ " Звучи неприятно, тъй като съм елементарен човек, само че се усещах в действителност вълнуващо, когато ме закараха с кола до самолета и после  бях единственият човек, който се качи на борда . Беше доста сюрреалистично, само че беше и занимателно - какъв брой постоянно се случва сходно нещо.  Обикновено полетите са безусловно цялостни , има деца, фамилии, групи хора, които си приказват и се смеят. Вместо това ми споделиха, че би трябвало да седна, където желая, и да сложа багажа си, където желая. Потърсих място до прозореца – взех решение да седна начело, защото ми харесва да виждам гледката ", споделя Хана.

Когато кацнала в Джърси, я съпроводили през особено отворената за нея зала за идващи, само че тя споделя, че въпреки всичко трябвало да изчака багажа си да дойде на мястото за приемане на багаж.

Хана е впечатлена от обслужването, което е получила по време на извънредния си полет, и споделя, че през цялото време са посочили високо равнище на професионализъм.

" Когато бяхме във въздуха, водачите бяха толкоз общителни, мисля, че това беше в действителност прелестно персонално отношение, водачите посочваха разнообразни места и препоръчваха дестинации за отмора. Беше в действителност занимателно, стюардесите си приказваха през целия път, беше ужасно да ги опозная и да схвана за живота им. Но въпреки всичко те бяха доста професионални, направиха всички указания за сигурност на полета и всички известия ", споделя Хана.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР